Ακαδημαϊκή εκπαίδευση

Σπούδασα την επιστήμη της Διατροφής & Διαιτολογίας στο τεχνολογικό ίδρυμα Θεσσαλίας. Το αντικείμενο μελέτης μου επί πτυχίο ήταν η μη κοιλιακή ευαισθησία στη γλουτένη σε ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα (θυρεοειδίτιδα Hashimoto, ερυθυματώδης λύκος (ΣΕΛ) & ρευματοειδής αρθρίτιδα).
Μέσα από την έρευνα συνειδητοποίησα το πόσο σπουδαίο αντίκτυπο έχει η διατροφή & οι επιλογές μας, τόσο στα συμπτώματα μας, όσο και στο γενικότερο επίπεδο ποιότητας ζωής.
Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου έγιναν στο ΕΚΠΑ, στο τμήμα της Ιατρικής, με τίτλο 'Διαχείριση του στρες & προαγωγή της υγείας'.
Αντικείμενο μελέτης ήταν ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ & η άμεση συσχέτιση του με το στρες & τη διατροφή.
Κάπου εδώ με είχε ήδη γοητεύσει η επίδραση των εξωτερικών παραγόντων & η αλλαγή δυναμικής των ίδιων μας των ορμονών, οπότε συνέχισα την εκπαίδευση με σεμινάρια σχετικά με το ευερέθιστο έντερο, την διατροφή για τα αυτοάνοσα νοσήματα & το cycle eating.