en-Ελαφρύ & υψηλό σε πρωτεΐνη cheesecake

13/02/2025
Υψηλό σε πρωτεΐνη & ιδανικό για απογευματινό σνακ ή ακόμη & για post-workout γεύμα.

Για τη βάση:

  • Ένα weetabix θρυμματισμένο με 1 κ.σ. γάλα αμυγδάλου (μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με 2 κ.σ. βρώμη)

Για την κρέμα:

  • 2 κ.σ. γιαούρτι 2% (100 γρ.)
  • 1/2 scoop πρωτεΐνης (15 γρ. - ότι γεύση θέλεις)

Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα (αν χρειαστεί αραιώνουμε με λίγο νεράκι ή γάλα αμυγδάλου).

Για το topping:

  • 50 γρ. κόκκινα φρούτα κατεψυγμένα (φράουλα, βύσσινο, φραγκοστάφυλο)
  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα κατεψυγμένα φρούτα με 2-3 κ.σ. νερό & τα αφήνουμε να αποψυχθούν & να μαλακώσουν. Αφού εξατμιστεί η υγρασία, αφήνουμε το μείγμα να παγώσει & σερβίρουμε.

Φτιάχνουμε 4-5 μεριδούλες & κρατάμε στο ψυγείο για την εβδομάδα μας!

Ανά μερίδα 250 kcal / 23 γρ. πρωτεΐνης